Zaalvoetbal Barneveld

Zaalvoetbal Barneveld

Met 48 teams, ruim 600 voetballers en 30 vrijwilligers is de zaalvoetbalcompetitie in Barneveld al tientallen jaren een begrip. Een organisatie van deze omvang heeft behoefte aan één centrale plek waar alle informatie wordt opgeslagen. Code Blauw creëerde een nieuwe uitstraling en ontwikkelde een geavanceerd online platform.

Klantnaam
Zaalvoetbal Barneveld

Disciplines
Huisstijl, webdesign, webdevelopment

Webdevaelopment Zaalvoetbal Barneveld Code Blauw

Krachtig merk

Zaalvoetbal Barneveld was al wereldberoemd in de regio, maar is nu nóg herkenbaarder. Met een hernieuwde identity en nieuwe branding vormden we de zaalvoetbalcompetitie om tot een krachtig merk. Met als een van de merkdragers het nieuwe beeldelement van de zelfverzekerde haan, kenmerkend voor Barneveld als kippenhoofdstad van de wereld.

Geavanceerd stukje maatwerk

De nieuwe huisstijl voerden we door in een overzichtelijk en praktisch webdesign. Maar ook ‘onder de motorkap’ hebben we de nodige verbeteringen doorgevoerd. Zaalvoetbalbarneveld.nl is voortaan een allesomvattend online platform. Website, administratiepanel, teammanagementtool, financieel dashboard én live wedstrijd tool in één. 100% maatwerk. Ontwikkeld in een Laravel framework, aan de hand van 120 wireframes, volledig responsive en waarbij alle data in the cloud synchroniseert.

Wireframes Zaalvoetbal Barneveld Code Blauw

Voor de gebruiker

Het platform is ontwikkeld voor de praktijk. Daarom gingen we uitgebreid in gesprek met alle betrokken vrijwilligers om wensen en verbeterpunten te inventariseren. Daarbij definieerden we zes verschillende gebruikersrollen met bijbehorende rechten en functionaliteiten. Zo kan de penningmeester sponsor- en inschrijfgeld beheren, geven teamcaptains de wedstrijdselectie door en zorgen de scheidsrechters dat het wedstrijdverloop goed genoteerd wordt. Alles binnen één platform. Waarbij data van spelers, teams, scores, boetes en uitslagen vlekkeloos en realtime samenwerkt.

Traditie in ere hersteld

Het nieuwe platform is zo gebouwd dat zelfs de vrijwilligers die al tientallen jaren hun taak uitvoerden met pen en papier, moeiteloos overstapten op online. Maar de rijke historie van de competitie moet natuurlijk wel eer aan worden gedaan. Daarom bevat de nieuwe site ook een ruime database aan historische gegevens: elke liefhebber kan tot ruim veertig jaar teruggaan in de tijd met zaalvoetbaljaarverslagen.

Website Zaalvoetbal Barneveld

Zaalvoetbalbarneveld.nl in cijfers

550 spelers
25 vrijwilligers
1000 unieke bezoekers in het openingsweekend
gemiddeld 6 minuten op de site

Ook een online platform laten ontwikkelen?
Bekijk case
Lees meer