Warm Wonen & Werken

Warm Wonen & Werken

Voor Warm Wonen & Werken creëerden wij een identiteit die, naar eigen zeggen, ‘iedereen opvalt’. Eén waar je vooral een warm gevoel van krijgt. Passend bij hun expertise: Vloerverwarming is een van de meest comfortabele manieren om te verwarmen.

Klantnaam
Warm Wonen & Werken

Disciplines
Animatie, huisstijl, webdesign, webdevelopment, webtekst

Logo design
Logo design
Kleuren

Eerst de basis

Een goed logo is meer dan wat mooie kleuren en een lettertype. Het sluit naadloos aan bij de unieke kracht van een organisatie. Warm Wonen & Werken onderscheidt zich namelijk niet met wat ze doen, maar wie ze zijn. En hoe ze werken. Dat hebben we na een aantal sessies in een propositiedocument uitgeschreven. Het resultaat is een visuele identiteit die past bij de praktische aanpak en het no-nonsens karakter.

Website

De volgende stap

De nieuwe identiteit hebben we doorvertaald in een gebruiksvriendelijke website. Een die veel animaties bevat, bijvoorbeeld om technische zaken te visualiseren. Om prospects een snelle prijsindicatie te kunnen geven, hebben we een handige calculator gebouwd. En na een uitgebreid zoekwoordenonderzoek, zijn onze copywriters aan de slag gegaan met de inhoud. Het past bij de kernwaarden van de organisatie: transparant en flexibel.

Website
Bekijk case
Lees meer