Sligro

De #1 foodpartner van Nederland

Je staat er misschien niet bij stil als je uit eten gaat. Maar achter elk restaurant, achter elk bord, achter elk ingrediënt schuilt een bijzonder verhaal. Wat wij voor Sligro vertellen. En waarmee we hun tienduizenden klanten helpen om miljoenen gasten de ultieme horeca-ervaring te bieden.

Services

Copywriting

Sinds

2015

Cijfers

3 campagnes per jaar
24 folders per jaar
100+ blogs en interviews

Contactpersoon

Sjoerd 

Sligro Code Blauw ZiN Inspiratielab

Genoeg te vertellen

Welkom in de wereld van Sligro. Of eigenlijk moeten we zeggen: Sligro Food Group. Want we hebben het over veel meer dan de grootste groothandel van ons land. Sligro is er voor de absolute toprestaurants. Voor eetcafés. Voor de snackbar op de hoek. Voor sportclubs. En natuurlijk voor bedrijven. En Sligro heeft met ZiN Inspiratielab ook nog eens een hypermodern trainings- en inspiratiecentrum voor de horeca. Genoeg te vertellen dus.

Blijven schakelen

Voor Sligro schakelen we al jaren tussen de verschillende doelgroepen en kanalen. Online en offline. Voor ZiN interviewen we een talentvolle chef over zijn drijfveren. Of schrijven we een blog over de laatste trends in duurzaam ondernemen, personeel werven of de nieuwste concepten. Alles om horecaprofessionals te helpen om het beste uit hun zaak te halen. De dag erop denken we weer hard na over inspirerende teksten voor de online en offline voorjaarscampagne. Niets zo afwisselend als de wereld van ‘food’.

Sligro
sligro

Wij kennen de branche

Met sommige klanten heb je een unieke klik. Zo’n eentje waarbij je aan één woord of één inspirerend beeld al genoeg hebt om 500 woorden te schrijven. Wij houden van Sligro. En zij gelukkig ook van ons. Zeggen ze zelf: ‘Code Blauw is goed op de hoogte van de trends in onze branche en daarmee een fijne partner om mee te schakelen. Afspraken komen ze altijd binnen de deadlines na. Dat werkt heel prettig’, vindt Julia Bos, content manager bij Sligro.

Random cases