Novi

Novi

Advocaten ingewikkeld? Niet bij Novi. De letselschade-advocaten houden van een duidelijke aanpak en korte lijntjes. En bewijzen dat toegankelijk en persoonlijk prima samengaan met ingewikkelde materie. Klinkt te mooi om waar te zijn? We laten het je graag zien!

Klantnaam
Novi

Disciplines
Animatie, huisstijl, search engine advertising, webdesign, webtekst

Logo design
Visitekaartjes

De eerste indruk telt

Een aanrijding met de auto, een ongeluk op het werk, een medische fout. Helaas schuilt een ongeluk in een klein hoekje, maar de persoonlijke gevolgen kunnen groot zijn. Na letselschade wil je vooral snel weten waar je aan toe bent en de hulp vinden die je nodig hebt. Die zoektocht begint online. Novi Letselschade Advocaten begrijpt dat en wilde vanaf de lancering van hun nieuwe bedrijf direct een goede eerste indruk maken. Want die maak je maar één keer.

Webdesign
Mobiel design

Vernieuwende advocatuur

Vanuit die vraag ontwierpen we de nieuwe responsive website van Novi. In een vlotte, vernieuwende stijl die volledig past bij de advocaten achter het bedrijf. Geen lange teksten vol ingewikkelde woorden. Maar heldere taal in een aansprekend, kleurrijk design. En met animaties om de beleving te versterken. Want de aanleiding voor het zoeken naar een advocaat is nooit prettig; maar we kunnen in ieder geval het websitebezoek zo aangenaam mogelijk maken.

Drukwerk Novi

De extra boost

Leuk een nieuwe website, maar nóg leuker als mensen ‘m ook weten te vinden. Daarom beginnen we elk webtraject met een zoekwoordonderzoek. En optimaliseren we de website zowel qua structuur als inhoud voor vindbaarheid via de zoekmachines (SEO). Door ook te promoten via Google Ads brengen we Novi maandelijks gericht onder de aandacht van nog eens duizenden mensen die op zoek zijn naar een letselschade-advocaat.

Ook je website een boost geven?
Bekijk case
Lees meer

Lees in de Code Blauw strip alles over onze avonturen

Download hier
Code Blauw