Opdidakt

Opdidakt

Opdidakt B.V. staat klaar voor alle kinderen die extra hulp nodig hebben tijdens hun schoolperiode 📙⁠ Dat specialistische zorg best toegankelijk kan zijn, blijkt wel uit de door ons gerestylde huisstijl. Die we vastlegden in een brandbook. We maakten ook een serie aansprekende visuals. Speels en positief. Omdat elk kind goede zorg verdient  😄⁠

Klantnaam
Opdidakt (onderdeel Mentaal Beter)

Disciplines
Huisstijl, social media, webdesign

Logo-ontwerp huisstijl Opdidakt Code Blauw
Opdidakt tone of voice Code Blauw Marketing

Nét wat toegankelijker

Op basis van de identiteit creëerden we een vernieuwde huisstijl. Met een meer eigentijdse groentint in combinatie met een veelzijdiger palet aan ondersteunende kleuren. En ook qua beeldmerk nét wat zachter en toegankelijk. Maar nog steeds onmiskenbaar Opdidakt: kindvriendelijk, systeemgericht, maatwerk, oplossingsgericht.

Webdesign Opdidakt Code Blauw

Praktische vertaling 

De kernwaarden vertaalden we verder in een vernieuwde tone of voice en beeldrichtlijnen. Alle handvatten vastgelegd in een brandbook voor herkenbaarheid en houvast. Zodat elke uiting van Opdidakt nu én straks onmiskenbaar Opdidakt is.

Typisch Opdidakt

Wat dat onmiskenbaar Opdidakt inhoudt? Check bijvoorbeeld deze visuals en een iconenset die we uitwerkten. Afgestemd op de specifieke zorgvraag van elke doelgroep. Speels en vooral positief. Want elk kind is bijzonder en verdient zorg op maat. Wat dat betreft zit het bij Opdidakt wel goed.

Ook een nieuwe huisstijl?
Bekijk case
Lees meer