Jaski

Jaski

Jaski is al ruim 60 jaar dé specialist in verkoopautomaten voor food en non-food. Van grote A-merken tot de boer om de hoek, ze zijn er voor en door heel Nederland 🇳🇱 Wij realiseerden een nieuwe, passende huisstijl en trokken deze online door in een nieuwe website.

Klantnaam
Jaski

Disciplines
Brandguide, huisstijl, positionering, recruitment marketing, webdesign, webdevelopment

Jaski verkoopautomaten marketing
Jaski automaten marketing
Jaski automaten marketing

Nieuwe merkuitstraling

Een jarenlang verleden is iets goeds als het om ervaring gaat. Maar de verouderde merkuitstraling deed geen recht aan hoe dichtbij, veelzijdig en benaderbaar Jaski in de praktijk is. Tijd voor rebranding. In een positioneringstraject stelden we samen de hernieuwde identiteit, propositie en stijl van het merk ‘Jaski’ scherp.

Nieuwe huisstijl Jaski Automaten - marketingbureau Code Blauw
Huisstijlontwikkeling Jaski Automaten - marketingbureau Code Blauw

Stijl

De bedrijfsidentiteit komt terug in een matchende visuele identiteit, vastgelegd in een brandguide. In het kleurenpallet komen betrouwbaarheid, intelligentie en verbinding terug in een fundament van blauw, ondersteund door tinten van groen en zand. Oranjetinten en speelse stijlelementen geven het merk een eigen karakter. Als subtiele verwijzing naar de merkwaarde ‘autonoom’.

Stijlelementen Jaski Automaten - ontwikkeld door Code Blauw

Webdevelopment

Volgens onze vaste werkwijze realiseerden we vervolgens een nieuwe website. In lijn met de nieuwe visuele identiteit. En doordacht volgens de optimale structuur om een groot aantal klantgroepen op maat te bedienen. Een website bomvol informatie, maar dan overzichtelijk en gebruiksvriendelijk gepresenteerd voor elke gebruiker.

Webdevelopment Jaski Verkoopautomaten - Code Blauw
Webdevelopment nieuwe website Jaski Verkoopautomaten - Code Blauw
Webdevelopment nieuwe website Jaski Verkoopautomaten gebruiksvriendelijkheid - Code Blauw

Recruitment marketing

En tegelijkertijd ook rekening houdend met een andere belangrijk doel: nieuwe medewerkers vinden. Team Jaski werkt door én vanuit het hele land. Dit vraagt om een gepersonaliseerde aanpak per vacature. Met verschillende doorlopende recruitment marketingcampagnes bereiken we potentiële kandidaten op de locaties en kanalen waar zij zich bevinden. Van een servicemonteur in regio Eindhoven tot een backoffice medewerker voor hun kantoor in Barneveld. Inmiddels telt het team de nodige nieuwe collega’s.

Recruitment Jaski Verkoopautomaten - Code Blauw marketing

Ook zo’n concept of website nodig?

Let's talk
Bekijk case
Lees meer
Code Blauw