Archisupport

Archisupport

Meer mensen naar je website trekken? Direct meer contactaanvragen genereren? Of meer online verkopen? Een landingspagina is een effectief middel om snel online resultaat te boeken. Zeker in combinatie met een SEA-campagne. Archisupport, een onafhankelijk bouw- en adviesbureau, is daarvan hét bewijs.

Klantnaam
Archisupport

Disciplines
Search engine advertising, webdesign, webtekst

De inhoud

Archisupport wilde het aantal offerteaanvragen voor bouwkundig tekenwerk vergroten. Aan de hand van een zoekwoordonderzoek, adviseerden we een afzonderlijke landingspagina in te richten. Een losstaande webpagina die beantwoordt aan een zeer gerichte zoekvraag en een concreet doel heeft. De zoekvraag: bouwkundig tekenaar. Het doel: meer traffic en offerteaanvragen genereren.

Bouwtekening

Voor ieder wat wils

Mensen die op zoek zijn naar een partner voor bouwkundig tekenwerk, willen vooral snel de juiste partner vinden en een offerte kunnen aanvragen. Of zelfs direct een offerte kunnen aanvragen. Voor die laatste groep plaatsten we direct een button ‘offerte aanvragen’ bovenaan de website. Andere bezoekers lezen eerst meer over waarom Archisupport voor hen de beste keuze is als bouwkundig tekenaar en sturen we door naar het contactformulier onderaan de website. Bezoekers die toch wat minder ver zijn in hun beslissingsproces, kunnen via het hoofdmenu alsnog doorklikken naar de ‘hoofdwebsite’.

Landingspagina SEA Archisupport Marketing Code Blauw

Slim gebruik van kleur en design

De uitdaging: bouwkundig tekenwerk bestaat uit meerdere ‘subdiensten’. Zoals werktekeningen. Die kun je afzonderlijk, maar ook in combinatie afnemen. Dit hebben we ‘opgelost’ met het design. De verschillende subdiensten zijn compact weergegeven en uitklapbaar voor extra informatie. Door gebruik te maken van verschillende tinten en kleuren ontstaat een natuurlijk verschil in prioriteit. Om zo te sturen op actie.

Landingspagina webdesign archisupport

Extra SEA-boost

Om meer bezoekers te trekken naar de landingspagina, zetten we gericht SEA-campagnes in. Hierbij hebben we de subdiensten onderverdeeld in verschillende advertentiegroepen (dus voor zoekopdrachten naar werktekening, uitvoeringstekening en meer). Zo kunnen we snel inspelen op veranderingen in zoekgedrag. En het budget zo verdelen dat we zoveel mogelijk potentiële opdrachtgevers naar de landingspagina te trekken.

Landingspagina + SEA= succesvolle campagne  

Of dat allemaal werkt? De cijfers spreken voor zich. De combinatie landingspagina en SEA levert maandelijks 400 extra websitebezoekers op (72% van het totale websitebezoek). Maar nog belangrijker: de campagne heeft tot op heden 49 directe contactaanvragen opgeleverd (51% van het totaal).

Ook een campagne lanceren?

Vertel me meer!
Bekijk case
Lees meer