Autoladen.nl

Autoladen.nl

Een passie voor duurzaamheid én kennis en kunde met elektriciteit. Wanneer je dat combineert, kom je bij Autoladen.nl terecht. Wij realiseerden een nieuwe website voor deze expert in laadpalen. Op maat voor zowel particuliere als zakelijke rijders.

Klantnaam
Autoladen.nl

Disciplines
Webdesign, webdevelopment

Laadpaal zakelijk website development
Laadpaal thuis webdesign webdevelopment

Service on- én offline

Autoladen.nl neemt van A tot Z de installatie van jouw laadpaal uit handen. Dat proces begint online op de nieuwe website. Privé en zakelijk hebben elk een eigen omgeving, zodat je alleen de informatie leest die voor jou relevant is 🧑🏻‍💻Zoek je een privé-oplossing? Dan doorloop je gemakkelijk een configurator en krijg je direct een prijsindicatie. Dat is nog eens service!

Autoladen berekenen laadpaal website

Praktische tool

Leuk zo’n laadpaal, maar waar moet je aan denken? En hoeveel kost dat? Gelukkig hebben we de configurator van Autoladen.nl zo gebouwd dat je een advies én offerte op maat kunt ontvangen. Een kwestie van type en aantal auto’s invoeren, waar je wilt laden en de afstand tussen meterkast en laadlocatie. Dan nog enkele technische specificaties; en het team van Autoladen.nl weet voldoende om je een gerichte indicatie te mailen. Zo maakt een configurator het zowel klanten als specialisten een stuk gemakkelijker.

Ontwikkeling online configurator autoladen.nl

Optimale gebruikerservaring

Heb je nét wat meer kennis in huis of al voorwerk gedaan? In de webshop vind je een prijsindicatie voor jouw gewenste laadoplossing. Of kun je je juíst verder verdiepen in de talrijke elektrische laadmogelijkheden die er zijn. Vanuit de webshop klik je direct door voor meer informatie of een uitgebreid offerteformulier, zodat je ook via deze weg snel een compleet antwoord krijgt. Alles voor de optimale online klantreis en -ervaring.

Webshop laadpalen ontwikkeld door Code Blauw

Logisch is niet altijd zo logisch

Maar ook zakelijke rijders vinden op Autoladen.nl alles wat ze zoeken. Van praktische info tot achtergronden. Met op elke pagina logische vervolgacties uitgelicht in buttons. Je merkt het direct wanneer een website vanaf de grond is uitgedacht, uitgetekend en opgebouwd. Zo ervaart elke bezoeker zowel online als offline het gemak van Autoladen.nl.

Ook een nieuwe website?
Bekijk case
Lees meer
Code Blauw