recruitment marketing

Hoe doen we dat?

Met een creatieve insteek laat je zien hoe jouw organisatie écht is en wat je (nieuwe) medewerkers te bieden hebt. Waarom zou je al het budget steken in één dure krantenadvertentie als je voor ons basispakket van 750 euro wekenlang online zichtbaar kan zijn?

Stap 1: vacaturetekst herschrijven

Het begint met de vraag: waarom is jouw bedrijf nu zo leuk om voor te werken? Voor je huidige medewerkers, voor mensen die een nieuwe baan zoeken én voor mensen die dat nog niet doen. En nee. Dan kun je niet aankomen met clichés als ‘leuk en gezellig team’ en ‘marktconforme arbeidsvoorwaarden’. Wij zorgen ervoor dat je vacaturetekst zo concreet en aantrekkelijk mogelijk is.

recruitment marketing uitbesteden

Stap 2: 10x je vacature via social media

Het is helder waarom jij de leukste werkgever van Nederland bent. Die kennis zetten we om in ontwerpen van creatieve, aansprekende posts op social media. We bepalen eerst via welk kanaal je jouw nieuwe medewerker het beste bereikt. Afhankelijk van leeftijd, opleidingsniveau en type functie is dat meestal LinkedIn en / of Facebook. Soms in combinatie met andere kanalen als Google Display Ads.

Stap 3: 10.000x zichtbaar via social media

Om je kans op succes zo groot mogelijk te maken, promoten we je vacature ook via social media met een promotiebudget. We zorgen dat je vacature minstens 10.000 keer zichtbaar is. Onder relevante kandidaten. De online advertenties promoten we namelijk alleen onder kandidaten die in aanmerking komen voor je vacature.

Ondertussen blijven we uiteraard contact houden over het verloop en optimaliseren we de campagne, zodat hij écht zichtbaar is onder de juiste kandidaten.

recruitment marketing

Voor wie we dat allemaal doen?

Via recruitment marketing helpen we al veel partijen op te vallen met hun vacatures. Van mkb’ers tot recruiters. Vraag bijvoorbeeld Tomingroep maar. Via social media campagnes vonden ze afgelopen tijd ruim 20+ nieuwe medewerkers. En zo kunnen we je nog veel meer voorbeelden geven. Tot zelfs wereldwijde ondernemingen.

Help ook mij aan nieuwe medewerkers!

Dat doen we graag. Bel even naar 0342 76 90 68 en vraag naar Sjoerd Jansen. Of stuur een mailtje naar [email protected]. Dan gaan we snel aan de slag met jouw recruitment marketing.

Proberen!