De #1 foodpartner van Nederland

Je staat er misschien niet bij stil als je uit eten gaat. Maar achter elk restaurant, achter elk bord, achter elk ingrediënt schuilt een bijzonder verhaal. Welkom in de wereld van Sligro. Of eigenlijk moeten we zeggen: Sligro Food Group. Want we hebben het over veel meer dan de grootste groothandel van ons land. Sligro is er voor de absolute toprestaurants, maar ook voor eetcafés, voor snackbars en zelfs voor bedrijven. En Sligro heeft ook nog eens een hypermodern trainings- en inspiratiecentrum voor de horeca. Genoeg te vertellen. En wij als tekstpartner dus ook.

Elke keer weer anders

Voor Sligro schakelen we al jaren tussen de verschillende doelgroepen en kanalen. Online en offline. Voor Foodbrigade interviewen we een talentvolle chef over zijn drijfveren. Of schrijven we een blog met marketinglessen voor het zakelijk inspiratieplatform. De dag erop denken we weer hard na over een campagne omtrent truffels. Maar ook de productteksten voor de nieuwste horecafolder komen hier vandaan. Niets zo afwisselend als de wereld van ‘food’.

klantcase sligro code blauw
FOLDERS
klantcase sligro code blauw
FOODBRIGADE
klantcase sligro code blauw
THEMAPAGINA

Wij kennen de branche

En niet alleen omdat we allemaal dol zijn op lekker eten en drinken. Met sommige klanten heb je een unieke klik. Zo’n eentje waarbij je aan één woord of één inspirerend beeld al genoeg hebt om 500 woorden te schrijven. Wij houden van Sligro. En zij gelukkig ook van ons. ‘Code Blauw is goed op de hoogte van de trends in onze branche en daarmee een fijne partner om mee te schakelen. Afspraken worden altijd binnen de deadlines nagekomen. Dat werkt heel prettig’, vindt Julia Bos, content marketeer bij Sligro.

999000000

Tekens

klantcase sligro teksten code blauw