Je moet blijven dromen

Lindenhaeghe kennen we als de beste financieel opleider van Nederland. Jaarlijks helpt het instituut ruim 60.000 professionals met het realiseren van hun leerplannen. Maar de ambities waren en zijn groter. Lindenhaeghe wil ook op het gebied van persoonlijke ontwikkeling de beste worden. Mede dankzij onze marketing zijn ze inmiddels hard op weg die droom waar te maken.

Geduld is een schone zaak

Een nieuw concept heeft soms tijd nodig heeft om te groeien. Je moet vooral niet te snel de handdoek in de ring gooien. Lindenhaeghe Trainingen begrijpt het. Het eerste halfjaar en zelfs in het eerste jaar waren er regelmatig trainingen met te weinig aanmeldingen. Niet gek. De beste financieel opleider zijn is geen garantie voor succes als je het plots over een andere boeg gooit.

Maar samen bleven we strijden voor succes. We zetten marketing in, afgestemd op de verschillende fasen van de customer journey. Van see, think, do tot care. Zo worden potentiële cursisten échte cursisten. Er kwam steeds meer en meer interesse. En inmiddels zijn trainingen op diverse locaties door het hele land volgeboekt. En het cursusaanbod groeit nog altijd.

e paper lindenhaeghe
VAN E-PAPERS
social media lindenhaeghe
TOT SOCIAL MEDIA
drukwerk lindenhaeghe
TOT DRUKWERK

Aan één woord genoeg

Sinds de lancering hebben we Lindenhaeghe Trainingen op alle denkbare vlakken ondersteund. Met een marketingplan als aftrap. Vervolgens social media, blogs en e-papers om nieuwe trainingen op de kaart te zetten. En ook steeds meer design: van banners, visuals tot beurswanden.

Heel team Lindenhaeghe weet ons tegenwoordig te vinden. Daardoor zijn we inmiddels goed op elkaar ingespeeld. Één mailtje is genoeg om het volgende succes op te starten. De perfecte basis voor een fijne samenwerking!

logo lindenhaeghe trainingen