Het blijft toch Nijkerk

Reis in gedachten eens af naar een designhotel. En nu de locatie. Wees eens eerlijk: dacht je aan Amsterdam? Je bent niet de enige. Dit is precies de uitdaging van De Roode Schuur in Nijkerk. Het 4-sterren designhotel is van alle gemakken voorzien, ontvangt lovende recensies en is prachtig gelegen, midden op de Veluwe. Maar ja, het blijft toch Nijkerk.

Geloof in je eigen kracht

Er is meer dan Amsterdam. Daar begonnen we zelf ook steeds meer in te geloven. En andere mensen ook wel, want dat zagen we aan het zoekverkeer dat op zoek was naar een hotel buiten de randstad. Nijkerk heeft inderdaad geen Kalverstraat. Maar dus ook geen busladingen vol Chinese toeristen. Want, zeggen wij, waarom zou je je leven wagen tijdens een fietstocht over de grachten? Park Kröller-Müller is minstens zo mooi. En een stuk veiliger. Geloof in je eigen kracht.

VAN DRUKWERK
TOT SOCIAL MEDIA
TOT ADWORDS

Groeien op elk vlak

We hebben De Roode Schuur als designhotel van de Veluwe gepositioneerd. Met de restyling van het logo - de plaatsing van de vier sterren - hebben we meer de nadruk gelegd op de kwaliteit, de luxe, het design. In de omgeving kun je veel buitenactiviteiten doen, dus maakten we inspirerende wandel- en fietsroutes. Een kamer die niet geboekt is kost alleen maar geld, dus vonden we een manier om ook in de rustige periodes alle kamers zoveel mogelijk vol te krijgen: met wekelijkse winacties op Facebook. Dat resulteerde ook nog eens in een stevige (organische) groei op social media en meer interactie met de gasten.