Saufen is kraufen!

Fout is soms gewoon ontzettend güt. Het Oktoberfest bijvoorbeeld, een nieuw on-Barnevelds evenement in Barneveld. Mede door onze ietwat deutsche marketing trok heel het dorp eropaus in lederhosen en dirndl. We maakten als marketingpartner zo ongeveer alles wat je nodig hebt om een goed feestje tot een groot succes te maken. Van 0 naar 1500 bezoekers in het eerste jaar. Super toll!

Jetzt geht loss

Als je tegen ons zegt dat we ons he-le-maal mogen laten gaan, dan doen we dat aber natürlich ook. Van meedenken over het concept tot de website (die van dat sehr irritante riedeltje) tot de bordjes auf die toiletten. En natuurlijk Facebook. ‘t Oktoberfest stijltje führden we concept- en designmatig door tot in de kleinste details. Kleurrijk, superfout en met een woordje über de grens (letterlijk und figuurlijk).

VON WEBSITE
BIS DRUKWERK
BIS SÖCIAL MEDIA

Sehr geschlagd

Wat dat allemaal oplevert? Direct 1500 bezoekers. Schön om te zien dat zoiets waar je een half jaar naartoe werkt zo’n gans grobe succes is. En dat we direct na afloop alweer vragen kregen über de volgende editie. Wir sind dabei!