Hoe webteksten je laten opvallen

We durven het gerust te zeggen. Dat elke webtekst van Code Blauw bijzonder is. Namelijk volledig afgestemd op jouw bedrijf, jouw aanbod en jouw doelgroep. Hoe we dat aanpakken? 

Denk creatiever

De koffie staat klaar? Je bent jong en dynamisch? Je zet altijd een stap extra? Hartstikke leuk allemaal. Ook voor de 847.000.000 andere bedrijven die dat op hun website hebben staan. Wie wil opvallen, pakt het creatiever aan. Wij zoeken naar manieren waarop jij je onderscheidt. Scoren met originaliteit.

Verhaal + SEO = webtekst

Natuurlijk schrijven en optimaliseren we je webteksten zo dat ze voldoen aan de wensen van zoekmachines (SEO). Zodat klanten je bedrijf online weten te vinden. Maar het gaat om de juiste balans. Want je website kan wel makkelijk vindbaar zijn, maar moet ook wat doen. Daarom schrijven we vanuit een goed verhaal en stemmen dit af op hoe je hier online mee scoort.

Het gaat om:

Inhoud

Wie ben je, wat doe je en wat is je toegevoegde waarde voor (potentiële) klanten?

Stijl

Hoe ben je en hoe kom je over?

Vorm

Hoe zorg je dat tekst en beeld elkaar versterken en houd je het zo leesbaar mogelijk?

En functie

Hoe zorg je ervoor dat de juiste mensen contact opnemen, downloaden of bij je bestellen?

Wel heel veel om rekening mee te houden.

Kortom...

...bij een goede webtekst gaat het om veel meer dan tekst alleen. Daarom noemen we onszelf geen tekstschrijvers, maar creatieve marketeers die je webteksten schrijven. En ja, dat is een verschil. Op de goede manier. Alleen door creatiever te denken, val je tegenwoordig nog op in een wereld die steeds voller en ongeduldiger raakt. Code Blauw, voor jouw webteksten.

Meer weten?

Als je vragen hebt: bel even naar 0342 76 90 68 en vraag naar Sjoerd Jansen. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Ga ik direct doen