Webdeveloper gezocht. Kom jij awesome shit bouwen?

We hebben jou niet voor niets nodig. Als (front-end) webdeveloper ga je direct aan de slag met onze nieuwe awesome website. Want deze aangekochte template kan natuurlijk niet langer. Maar je bouwt natuurlijk nog veel meer. Voor al onze klanten die net als wij niet houden van ‘normaal’. Check de vacature hieronder.

Vacature: lead (front-end) webdeveloper 

Wij zoeken een goeroe als het gaat om webdevelopment. Man of vrouw. 32-40 uur in de week.

Klinkt leuk, maar wat doet zo’n webdeveloper dan?

Het woord lead zegt het al. Je bent verantwoordelijk voor webdevelopment binnen Code Blauw. Als lead webdeveloper bouw je aan alles waar HTML, CSS en JS aan te pas komt. Natuurlijk websites, maar ook mailings, apps en dat soort dingen. Met je oog voor design en voor UX, schud je de lekkere micro-animaties en slicke transities zo uit je mouw. Het is mooi dat je gek bent op het oplossen van complexe problemen. En snel schakelen. Omdat je beseft dat elk probleem grote gevolgen voor onze klanten kan hebben.

En wat voor persoon moet dat zijn?

Iemand die initiatief neemt en zich verantwoordelijk voelt voor zijn of haar werk. En vooral ook voor Code Blauw. Jij bent namelijk in de lead van webdevelopment; dus je hebt ook alle vrijheid om deze tak binnen Code Blauw uit te bouwen. Je voelt je dus op je gemak bij veel eigen verantwoordelijkheid. Daarnaast ben je analytisch sterk, weet waar het probleem in zit en nog belangrijker: wat de oplossing is. Meestal voordat de vraag wordt gesteld. Daarnaast werk je veel samen met collega’s van andere afdelingen, dus je voelt je thuis binnen een team.

Wat krijg ik ervoor terug?

✔ de ruimte om samen met onze visual designers en social creatives de
allermooiste dingen te bouwen;
✔ de mooiste werkomgeving van Barneveld. We hebben een
pareltje van een nieuw kantoor. Mét boom, schommel, tafeltennistafel en goed gevulde wijnkast;
✔ heel veel afwisseling: we designen en bouwen namelijk alles zelf;
✔ eigen verantwoordelijkheid. Jij stuurt webdevelopment aan;
✔ een eerlijke werkomgeving: wij zijn (erg) direct en informeel;
✔ een ontzettend gezellig team (vinden we zelf);
✔ een baan voor 32-40 uur per week.

Say no more, I'm in. Welke kennis vragen jullie?

✔ PHP, HTML5, CSS, SASS, JS en jQuery
✔ WordPress (Magento zou ook fijn zijn)
✔ Bootstrap
✔ Git
✔ SEO
✔ PHP (templating)
✔ kennis van Adobe Photoshop, – Illustrator, InVision & Sketch is een pre

Wie zijn jullie dan om zoveel te eisen?

Wij zijn Code Blauw. Designers. Bouwers. Schrijvers. Denkers. En nog veel meer. Alles om onze klanten op originele manier zichtbaar te maken. We verzorgen creatieve marketing en vertellen sterke verhalen. Voor lokaal bekende namen als Eetcafé de Gribus, Skippy-Rent en Medifit, maar net zo graag voor landelijke merken als Batavus, Sparta en Sligro. Vanuit de filosofie: work hard, play hard. De lat leggen we hoog, maar werken moet vooral ook leuk zijn.

Awesome?

Ja, klopt. Stuur je cv met motivatie naar [email protected] gericht aan Rick Uyterwaal. Of als je vragen hebt: bel even naar 0342 76 90 68.

Ga ik direct doen