Tekstschrijvers van Code Blauw

Inmiddels helpen we ruim 100 bedrijven om op te vallen. Maar wist je dat je ook bij ons terechtkunt als je ‘gewoon’ goede teksten nodig hebt? Webteksten, teksten voor in een brochure, blogs of wat dan ook. Daarvoor hebben we 3 ‘smaken’. Afhankelijk van hoe goed je zelf bent in tekstschrijven. En uiteraard je budget.

1. Tekst redigeren

Check, check, double check. Je hebt het idee dat je tekst wel staat. Tijd voor een laatste check. Qua stijl, spelling en grammatica. Stuur die teksten maar door. Wij zetten met een eindredactie de puntjes op de ‘i’.

Redigeer mijn tekst

2. Tekst herschrijven

Dat kan beter. Maakt niet uit als je verhaal nog één grote warboel is. Die structuur brengen wij wel aan. We maken je tekst leesbaar en duidelijk. Wil je meer creativiteit? Geen probleem. De originelere budgetoplossing.

Herschrijf mijn tekst

3. Tekst creëren

Van 0 naar 100%. Voor als je écht geen idee hebt waar je moet beginnen. Of je wilt een tekst die 100% is afgestemd op wie je bent, wat je doet én op je klanten. En die - als het om online gaat - ook is afgestemd op de zoekmachines. Kost wat meer, maar daar krijg je ook veel meer voor terug.

Creëer mijn tekst
Webtekst copywriter barneveld

Bonus: tekst én meer

The full experience. Heb je niet alleen tekst nodig, maar ook een design? Niet alleen webtekst, maar ook een volledige website? Of advies over hoe je het maximale uit marketing haalt? Doen we ook allemaal.

Meer weten?

Als je vragen hebt: bel even naar 0342 76 90 68 en vraag naar Sjoerd Jansen. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Ga ik direct doen