Social goeroes van Code Blauw

Inmiddels helpen we ruim 50 bedrijven met hun social media. Van Facebook tot Instagram en LinkedIn. We weten dus met welke content je scoort. En ja, daar komt veel meer bij kijken dan een ‘leuk’ plaatje. Wat nog meer? Hoef jij je helemaal niet druk om te maken. Laat dat gewoon aan ons over.

Als ondernemer wil je bezig zijn met waar jij goed in bent. Grote kans dat je daarom de boekhouding uitbesteedt. En ook de wekelijkse schoonmaak doe je vast niet zelf. Waarom blijf je dan wel aan prutsen met jouw social media?

Waarom jouw social media uitbesteden?

Buiten het feit dat je er geen tijd voor hebt, het niet 'jouw ding' is of simpelweg de kennis mist. Bijvoorbeeld omdat:

✔ Een professioneel uitziende pagina meer mensen bereikt;
✔ Nieuwe, verrassende content jouw fanbase vergroot;
✔ Waardoor er een grotere kans op conversie is.

social media barneveld gribus

Dus laat het aan ons over

Zie onze social goeroes Verena en Sander als een verlengstuk van jouw onderneming. Een externe marketingafdeling met een passie voor social media. Zij weten welke foto's scoren, wat de juiste tone of voice is en hoe social advertising in elkaar steekt. Geef jouw social media-kanalen de kans zichzelf te bewijzen. Online ligt de wereld voor je open.

social media barneveld darf

Ja, dat wil ik ook

Super! Bel even naar 0342 76 90 68 en vraag naar Sander van den Brink. Of stuur een mailtje naar [email protected] Dan gaan we snel om tafel.

Ga ik direct doen