Bureau voor creatieve marketing

Sterke verhalen vertellen, op de goede manier. Jouw verhaal vertellen in een wereld die steeds voller raakt. Steeds ingewikkelder ook, door nieuwe technieken. Doe het maar eens. Wie opvalt pakt het anders aan. Dat vergt niet alleen aanpassingsvermogen. Het vergt ambitie en visie. Je moet weten wanneer je een ontwikkeling volgt en wanneer je hem laat passeren. Voorop blijven lopen vereist creatief vermogen. Dat snappen we. Wij willen je helpen. Code Blauw, bureau voor creatieve marketing.

Zie ons als jouw marketingpartner, of zelfs externe marketingafdeling. Jij doet met je team waar jullie goed in zijn, dan doen wij dat ook. Want – zeggen wij – waarom zou je wel je boekhouding uitbesteden, maar niet je marketing? Het is niet iets wat je erbij doet. Marketing raakt de kern van ondernemen. Het is dé kans om je te onderscheiden in een markt die al overvol is. Is het niet nu, dan wel later.

Waarom dan Code Blauw?

We zijn designers. Bouwers. Schrijvers. Social media goeroes. Online marketeers. En nog heel veel meer. Al die kennis combineren we. Dat maakt het mogelijk om onderscheidend werk af te leveren. Wat mooi is, maar ook functioneel. En andersom.

Onze klanten

We werken samen met lokaal bekende namen als Eetcafé de Gribus, Skippy-Rent en Medifit, maar net zo graag voor landelijke merken als Batavus, Sparta en Sligro. Een greep uit onze klanten: