Bloggen uitbesteden? 6x waarom je Code Blauw inschakelt

Tegenwoordig lijkt iedereen te bloggen. Maar er is een verschil tussen je onderscheiden met bloggen en de rest naschrijven (zoals helaas te vaak gebeurt). Daarom: hier wat redenen waarom je ons – in alle bescheidenheid – als ghostwriter inschakelt voor je zakelijke blog. Op basis van een interview of aangeleverde input.

1. We werken aan je betrouwbaarheid

Je klanten worden steeds kritischer en nemen steeds minder ‘zomaar’ aan. Door zakelijk te bloggen, laat je zien dat jij kennis hebt. En die wilt delen. Daardoor bouw je aan vertrouwen, aan autoriteit en geloofwaardigheid. Je verbindt mensen aan jezelf en aan je merk. Zo vergroot je de kans dat ze uiteindelijk voor jou kiezen.

2. We besparen je tijd

De juiste insteek verzinnen en die dan ook nog eens in de juiste woorden uittikken. Dat kost jou meer tijd dan ons. Zie het als je boekhouding. Je kunt het misschien zelf wel, maar er zijn experts die het veel beter kunnen. Wij zijn er dagelijks mee bezig. Doe jij waar jij goed in bent, dan doen wij dat ook. Voor jou.

3. We weten wat werkt

Natuurlijk weet je als geen ander wat er speelt onder je klanten. Maar je wilt ook niets aan het toeval overlaten. Om zeker te weten dat de insteek van je blog aansluit bij de interesse van je doelgroep, voeren we vooraf een zoekwoordanalyse uit. Aan de hand daarvan bepalen we samen de insteek. Zo speel je in op vragen van de klant en ben jij online ook nog eens beter vindbaar. Win-win.

4. We hebben de ervaring

Hier zijn we dagelijks druk met bloggen. Bijvoorbeeld deze blog voor Sligro, deze voor Centraal Beheer of deze voor De Fietser. Stuk voor stuk bijzonder. Jij vraagt, wij schrijven.

5. We laten Google je leuk vinden

Vaker bloggen betekent meer wisselingen en meer waardevolle content op je website. En daardoor de kans om hoger te scoren in Google. Dus om via de zoekmachines meer verkeer naar je website te trekken.

6. We zorgen dat je blog de juiste mensen bereikt

Je blog kan dan wel goed zijn. Dat wil nog niet zeggen dat iedereen massaal naar je website gaat om ‘m te lezen. Ze moeten eerst weten dat hij er is. Al nagedacht over hoe je met je blog zoveel mogelijk mensen bereikt? En dan ook de mensen die je wilt bereiken? Wij wel.

Meer weten?

Als je vragen hebt: bel even naar 0342 76 90 68 en vraag naar Sjoerd Jansen. Of stuur een mailtje naar [email protected]

Ga ik direct doen