Websites & webshops

Wij bouwen elke website ‘from scratch’ – qua ontwerp en techniek. Zo gek of smart als je het wilt, maar wel altijd afgestemd op het gedrag van de bezoekers. Met kwaliteitsgarantie volgens onze eigen kwaliteitscontrole: van wireframes en prototypes tot de daadwerkelijke techniek. Vanzelfsprekend voldoen onze websites en webshops aan de algemeen geldende richtlijnen en zijn ze geschikt voor alle gangbare devices en browsers.

Search Engine Advertising

Google Ads – search, shopping, display en remarketing – is bij ons slim adverteren zonder loze beloftes. Onze campagne managers weten hoe ze met zowel grote als kleine budgetten resultaat boeken. Aan de hand van realistische KPI’s richten we ons op optimale conversie. Daarna blijven we bijsturen aan de hand van data en ervaringen. Vragen? Je hebt persoonlijk contact met jouw campagne manager en ontvangt maandelijks een helder overzicht van de resultaten.

Social advertising

Gericht brand awareness vergroten, leads genereren, direct verkopen of nieuwe medewerkers bereiken. Het voordeel van social advertising is dat je precies kunt instellen wie jouw post te zien krijgt. Natuurlijk stellen we ook deze campagnes in aan de hand van realistische KPI’s met optimale conversie voor ogen. Elke advertentie voorzien we van unieke visuals die de aandacht trekken en overtuigen.

Online mailing

Versterk de band met je klanten of breng ze in beweging. Via online mailing kan het allemaal. En de resultaten zijn ook nog eens nauwkeurig te volgen. Wij verzenden mailings voor grote en kleine klantenlijsten.

Bekijk case
Lees meer