Huisstijl

Een goed logo gaat verder dan persoonlijke smaak. Het is tijdloos en komt zowel online als offline goed uit de verf. Daarom doen we vooraf uitgebreide identiteitssessies. Zodat elke visuele identiteit bijdraagt aan het succes van het bedrijf. Ook is het mogelijk om de huisstijl verder uit te werken in een brandguide.

Webdesign

Elk webdesign van Code Blauw is bijzonder en volledig afgestemd op de gebruiker, dankzij onze eigen vaste werkwijze. We beginnen met een uitgebreide intake: wat is het doel? Wat zijn de kerntaken? Hoe sturen we op conversie? Vervolgens werken we een sitemap en wireframes uit; de blauwdruk van een website. Tenslotte maken vloeiende interacties en animaties elk design compleet.

Animatie (2D)

Bewegende beelden zeggen nóg meer dan duizend woorden. Handig wanneer je verhaal nogal technisch of inhoudelijk is en je dit begrijpelijk wilt overbrengen. Met een animatie vertel je hoe je product werkt of geef je een stap voor stap instructie van een ingewikkeld proces. Wij werken je animatie uit van storyboard tot design.

Drukwerk

Ander grafisch design zoals signing en drukwerk nodig? Geen probleem; dat kunnen we ook verzorgen. Van brochure, magazine, signing tot autobelettering. Onze designs leveren we op in een realistische presentatie (inclusief mockup), zodat je later niet voor verrassingen komt te staan.

Bekijk case
Lees meer