Social media

Wat posten op Instagram, Facebook, Pinterest of LinkedIn kan iedereen. Maar daar ook iets mee bereiken is een ander verhaal. Het vereist tempo, timing en consistentie. Leren van data, eerder behaalde resultaten en luisteren naar en reageren op je volgers. En weten hoe je volgers in elke fase van de customer journey laat converteren. Daarnaast is een flinke dosis creativiteit nodig om jouw post op te laten vallen tussen de honderden anderen.

Blogs

Laat via een blog zien dat jij de kennis in huis hebt om anderen te helpen: trek aandacht en win vertrouwen onder potentiële klanten. Of zet in op inspiratie en zorg dat mensen fan worden. Door regelmatig te bloggen word je – als je het goed aanpakt – ook nog eens beter vindbaar online. Wij schrijven blogs namens jou of jouw bedrijf. Op basis van interviews of deskresearch. Luchtig of zakelijk en in tekst of in beeld.

Webtekst

Wij denken breder als het om webteksten gaat. Tekst is namelijk een onderdeel van. Van SEO, van hoe aantrekkelijk je website is en van hoe je jouw website laat converteren. Onze webteksten schrijven we daarom altijd op basis van een zoekwoordonderzoek, afgestemd op het design van je website, in een matchende tone of voice en met een doel voor ogen. Kortom: matchend met je klanten en met je doelstellingen.

Whitepaper

Sla meerdere vliegen in één klap met een whitepaper. Ga de diepte in met een uitgebreid antwoord op een probleem waar je doelgroep mee kampt. Heb je een relevant onderwerp te pakken, dan zijn mensen bereid hun contactgegevens in ruil daarvoor achter te laten. Lekker leads genereren. Wij verzorgen tekst, design en de benodigde tools.

Bekijk case
Lees meer