Sponsorprojecten

Voor een nét wat mooiere wereld

case kippenren

With great powers comes great responsibility. Als Code Blauw dragen we ons steentje bij aan sponsorprojecten. Als marketingpartner. Dat betekent niet dat wij overal klakkeloos ‘ja’ op antwoorden. Als we iets doen, dan doen we dat ook goed. Écht goed.

Services

Branding, marketingplan, copywriting, social media, websites, design

 

Release

2015

Cijfers

50.000+ euro opbrengst, 30.000+ afgelegde kilometers, 10+ projecten

 

Contactpersoon

Sander, Rick, Sjoerd

Challenge accepted

Als Code Blauw verbinden we elk kwartaal onze naam aan één sponsorproject. Niet door wat euro’s over te maken. Maar liever door elkaar te helpen met waar wij goed zijn: marketing. Als team zetten we onze expertises in om de organisatie echt verder te helpen. Want een betere of leukere wereld begint toch bij jezelf.

Grenzen verleggen

Het hardloopevenement van Barneveld de Kippenren trok al jaarlijks hordes lopers. En elke editie weer werd er een flink bedrag opgehaald voor het goede doel. Toch voelde de organisatie aan dat er meer mogelijk was. En gelijk hadden ze.

De magische grens van duizend deelnemers in de voorinschrijving was nog nooit bereikt. Totdat wij marketingpartner werden. Via social media, mailings en noem het maar op trommelden we de hele omgeving van Barneveld op. De Kippenren begon te leven. Dagen voor de start kregen we een appje. Voor het eerst stond de teller op ruim duizend deelnemers. Meer mensen konden er echt niet aan de start verschijnen. Doel behaald. Sindsdien zijn we de vaste marketingpartner van Kippenren Barneveld. En rennen we elk jaar zelf ook mee. Je kent ons.

Kippen ren sponsoprojecten code blauw marketing
SSSgids sponsor code blauw marketing

Maar we zetten vaker ons beste beentje voor

Sponsored bij Code Blauw

De Kippenren was nog maar het begin. Inmiddels kent ook iedereen de tikje foute marketing waarmee we Barnevelds eerste Oktoberfest op de kaart zetten. Voor tennisvereniging LTC Barneveld bouwden we de nieuwe website. Voor voetbalvereniging SDV Barneveld dragen we al jarenlang bij aan de seizoenskrant (formule en redactie). En als nieuwe mediapartner van volleybalvereniging SSS staken we het seizoensmagazine in een adembenemend nieuw jasje (concept, design en redactie). En zo zijn er nog véél meer voorbeelden van sponsored by Code Blauw.

Meer weten?

Benieuwd naar de mogelijkheden van sponsored by Code Blauw. Vragen mag altijd. Stuur een mailtje naar [email protected] of bel even.

klantcase-code-blauw-aedessocial-media
Random cases