Proef Griekenland

Ambassadeurs van Griekse wijnen

Proef Griekenland

 

Ontdek de heerlijkste Griekse wijnen en haal een stukje vakantiegevoel in huis met onze eigen webshop Proef Griekenland!

Services

Branding, copywriting, design, online advertising, social media en webdesign

 

Release

2020

 

Cijfers

  • In 5 weken gerealiseerd
  • 75+ soorten wijn
  • 365 dagen genieten

 

Contactpersoon

Rick, Sander en Sjoerd

 

Op naar Griekenland

Als je aan wijn denkt, denk je vast aan Franse, Spaanse, Duitse of Italiaanse wijn. Maar niet zo snel aan Griekse wijn. Eigenlijk vreemd. Want Griekenland produceert al duizenden jaren de heerlijkste wijnen. Wijnen van verrassend hoge kwaliteit. Als je het de Grieken zelf vraagt, zeggen zij dat ze het qua marketing afleggen tegen andere landen. Proef Griekenland – binnen 5 weken bedacht en gerealiseerd door Code Blauw – brengt hier verandering in.

Een fles vol vakantie

Proef Griekenland is dé ambassadeur van Griekse wijnen. Daar kun je in de webshop niet omheen. Van de typerende wit-blauwe kleurstelling tot zonnige foto’s met de azuurblauwe zee, zomerse landschappen en hagelwitte stranden. Je wilt direct in de auto naar Schiphol stappen. Maar dat hoeft vanaf nu helemaal niet meer! Proef Griekenland biedt het ultieme vakantiegevoel. Gewoon vanuit je eigen huis. Vakantie in een fles.

Proef Griekenland

Glashelder

In de webshop ontdek je kwaliteitswijnen die het ontdekken meer dan waard zijn. Van de beste moderne Griekse wijnhuizen. In alle soorten en maten en voor tal van gelegenheden. Scherper geprijsd en beter verkrijgbaar dan waar dan ook in Nederland. Gelukkig maar. Want zelfs al ben je nog zo’n positivo. Als het om wijn gaat, is een glas toch eerder half leeg dan half vol.

 

Proef Griekenland

Teampower

Proef Griekenland is voor ons een project met een gouden randje. Niet alleen omdat het een webshop is waar we zelf zouden bestellen. Het is een mooi voorbeeld van wat er ontstaat wanneer we al onze expertises binnen één project bundelen. Als designers. Bouwers. Schrijvers. Social media goeroes. Online marketeers. En vooral ook als liefhebbers van goede wijn.

Oordeel zelf

Check snel het resultaat. Dan zien we jouw bestelling wel binnenkomen op Proef Griekenland 🙂

logo Proef Griekenland

Random cases