’t Oktoberfest Barneveld

De meest tölle avond van het jahr!

oktoberfest barneveld

 

Een mega feesttent vol verklede Barnevelders die op tafel staan te hossen. Beter kunnen we ’t Oktoberfest Barneveld nicht omschrijven. Het feest groeide binnen één editie uit tot absolute favoriet van veel partymachers. Mede dankzij de meest foute marketing immer.

Services

Branding, design, social advertising, social media en website

 

Jaren

2017, 2018 en 2019

Cijfers per editie

  • 1500 partymachers
  • 3000 paracetamols
  • 18.000+ pullen mit bier

 

Contactpersoon

Rick & Sander

’t Oktoberfest Barneveld

Soms is fout gewoon ontzettend gut. ‘t Oktoberfest bijvoorbeeld, een on-Barnevelds evenement in hartje Barneveld. Mede door onze ‘ietwat’ deutsche marketing trok heel het dorp eropaus in lederhosen en dirndl. Van 0 naar 1500 bezoekers in een keer. Super toll!

Jetzt geht loss

Als je tegen ons zegt dat we ons he-le-maal mogen laten gaan, dan doen we dat aber natürlich. Van meedenken over het concept en creëren van de website (die van dat irritante muziekje) tot de bordjes auf die toiletten. En natuurlijk Facebook. ‘t Oktoberfest stijltje führden we concept- en designmatig door tot in de kleinste details. Kleurrijk, super fout en met een woordje über de grens (letterlijk en figuurlijk). Alles om Barneveld op te schudden.

oktoberfest barneveld
oktoberfest barneveld

 

 


Sehr geschlagd

Wat dat allemaal oplevert? Een ausverkaufte eerste editie mit 1500 bezoekers. Schön om te zien dat zoiets waar je een half jaar naartoe werkt zo’n gans große succes is. En dat we direct na afloop alweer vragen kregen über de volgende editie. Inmiddels staat die teller op 3 uitverkochte edities en hebben we het marketingstokje overgedragen. Maar grote kans dat wir er in oktober toch wieder bij zijn!

Random cases