Next Venue

De volgende stap in exclusieve events

next venue

What’s next? Vind altijd de perfecte locatie voor je volgende event. Innovatief, industrieel, historisch of landelijk. Next Venue is hét platform waar je karaktervolle locaties vindt die garant staan voor een onvergetelijk evenement. Positionering en branding (mede) mogelijk gemaakt door Code Blauw.

Services

Branding, design, strategie en website

Release

2020

Cijfers

  • 1 platform
  • 4 categorieën
  • 20+ exclusieve locaties

Contactpersonen

Sander en Sjoerd

Leuk, maar vervolgens?

Als je één partij niet hoeft te vertellen hoe je een onvergetelijk event organiseert is het wel TeKa Groep. Met jaarlijks ruim 1800 events in meer dan 20 locaties is het bedrijf één van de grootste in de Nederlandse evenementenbranche. Bezoekers zijn heel erg enthousiast over de inspirerende venues. Kleine maar: hoe maak je duidelijk dat ze voor een volgend event ook terechtkunnen bij andere bijzondere locaties van TeKa Groep? Simpel. Met één overkoepelend platform waar alle locaties vindbaar zijn. Volledig gericht op een zakelijke doelgroep. Maak kennis met Next Venue.

Positioneren kun je leren

Samen met bedrijfsstrateeg Bert van Veldhuizen trapten we af met meerdere strategische sessies waarin we eerst de identiteit en positionering vaststelden. Wat is de vraag, de toegevoegde waarde en het onderscheidend vermogen? Wat is de gewenste stijl en uitstraling? Op basis daarvan stelden we kaders op. In een volgende sessie ontstond er een shortlist van namen. De winnaar: Next Venue. Eigentijds, snel en duidelijk: vind altijd de perfecte locatie voor je volgende event.

klantcase next venue

Een tikkie gedurfd

Als je weet wie je bent, moet je dat ook kunnen uitstralen. Tijdens het creëren van de visuele identiteit werkten we twee moodboards uit. Eén geïnspireerd door de duurzame kernwaarden. En het ander door het grootse en onderscheidende karakter van de locaties. Want de looks van de verschillende locaties is wat ze uniek maakt. In beide gevallen een tikkie gedurfd, maar wel zakelijk. Met een mix van de moodboards legden we de basis voor de huisstijl én het design van het platform.

next venue
next venue

Doordenken mag

Het gebruiksvriendelijke platform zelf is volledig afgestemd op de bezoeker. De ultieme eventlocatie vinden. Op stijl: innovatief, industrieel, historisch of landelijk. Op gelegenheid: congres, feest, beurs, productlancering of relatie-event. En op het aantal personen. Want de evenementenlocaties van Next Venue zijn er voor 100 maar ook voor meer dan 1000 personen. In de locatiezoeker zie je in éénopslag welke locaties bij jouw wensen passen. Wil je later een boeking maken? Sla dan jouw favoriete locatie op in een favorieten-overzicht. Handig!

En dat is pas het begin…

Next Venue is nog veel meer dan ‘slechts’ een handig platform. Het is ook een lead generation-tool om campagnes en acties mee in te zetten. Een after sales-tool om relaties te binden (ook via de blogsectie) en om een herhaalaankoop te stimuleren. Maar vooral één krachtig platform wat krachtiger communiceert dan alle locaties afzonderlijk dat ooit zouden kunnen.

Synergie. En daarom approved by Code Blauw.

Random cases