Medifit

De beste persoonlijke zorg voor iedereen

Medifit biedt al bijna 30 jaar de beste fysiotherapie en revalidatie. Alle expertises in huis voor de beste zorg. Op een persoonlijke manier: je kunt zo binnenlopen. Voor goede zorg hoef je helemaal niet ver te zoeken.

Services

Branding, copywriting, design, social media, strategie, website

 

Release

2015

Cijfers

  • 10 kanalen
  • 24 folders per jaar
  • 50+ blogs en interviews

 

Contactpersoon

Sjoerd, Verena

case medifit

Ontzettend
veel kennis

Voor een zorginstelling is het extra belangrijk om top-of-mind te zijn, én te blijven. Zodat patiënten altijd weten dat ze bij je terecht kunnen. Wat hun klacht ook is. Want laten we eerlijk zijn: zorg is niet leuk, maar wel noodzakelijk.

Medifit heeft óntzettend veel kennis in huis, op heel veel verschillende gebieden van het vak. Dat is een pluspunt. Maar ook best lastig: want hoe houd je het begrijpelijk en uitnodigend voor patiënten. Zeker wanneer de doelgroep van Medifit erg breed is. Jongeren en ouderen. Patiënten die fit willen worden én mensen die fit willen blijven. Hoe spreek je iedereen aan? Zodat ze niet te lang met hun klachten blijven rondlopen, maar naar Medifit bellen?

Uitnodigend voor iedereen

Medifit heeft de kennis, wij weten hoe je dat overdraagt. Zo gaven we het logo een eigentijds redesign. Hetzelfde logo, maar met frissere kleuren. Aansprekend voor jongeren en nieuwe patiënten, maar door de kleuren en dezelfde basis nog steeds vertrouwd voor bestaande patiënten. Op social media, een flyer bij de lokale sportvereniging, op Google, maar ook artikelen in magazines.

medifit barneveld marketing

 

medifit barneveld marketing

 

medifit barneveld marketing

 

medifit barneveld marketing

 

medifit barneveld marketing

Zo makkelijk mogelijk

Ook maken we het contact zo laagdrempelig mogelijk. Op de website vind je bijvoorbeeld geen pagina’s vol moeilijke medische termen. Maar een praktische uitleg van wat Medifit doet. Voor alle patiënten. Toch nog vragen? Bel naar Medifit of stuur een mailtje naar de fysiotherapeuten. Het voelt ontzettend vertrouwd. Je hebt hen en hun praktische tips immers al zo vaak voorbij zien komen via website, folders, social media tot advertenties in de krant.

Zo bouwen we samen aan een imago van professionals, die dichtbij je staan. Letterlijk om de hoek! In Barneveld, Voorthuizen én Kootwijkerbroek.

Random cases