Live Betting NL

Eerste hulp bij sportweddenschappen

Om te scoren hoef je helemaal niet op het veld te staan. Live Betting NL is hét platform wat sportliefhebbers naar winst helpt bij sportweddenschappen. Gewoon terwijl je thuis op de bank zit. Dankzij ons nog gemakkelijker.

Services

Copywriting, online marketing en website

 

Release

2020

Cijfers

  • één online winstcalculator
  • 89% meer directe aankopen
  • 550+ wekelijkse ‘betters’

 

Contactpersoon

Verena

live betting nl

Potentiële goudmijn

Live Betting NL groeide binnen één jaar uit naar een ledenbestand van meer dan 550 ‘betters’. Die in totaal vele duizenden weddenschappen wonnen. En de teller bleef maar oplopen. Gevalletje vliegende start. En dan te bedenken dat de website nog zoveel beter kon. Qua design, qua functionaliteiten en qua informatie. Het doel: nog meer sportliefhebbers overtuigen om lid te worden van Live Betting NL en hen te helpen naar nog meer winst. Zo’n weddenschap gaat Code Blauw natuurlijk niet uit de weg.

Design 2.0

Het rood en blauw uit de vorige huisstijl brachten we samen in een moderner en eigentijdser logo. Met de ronde vorm die verwijst naar – je raadt het al – een bal. De strakke lijnen die duidelijkheid uitstralen. En de kleurstelling die enerzijds de aandacht trekt en prikkelt (rood) en anderzijds rust brengt en vertrouwen uitstraalt (blauw). De combinatie met wit maakt de Nederlandse driekleur compleet: Live Betting NL. Verder geven de schuine vlakken in het webdesign de website een eigen, herkenbare uitstraling.

live betting nl klantcase

Volledig voor de liefhebber

De website is 100% afgestemd op de bezoeker. Mobile first, omdat de meeste bezoekers mobiel zochten. Verder bleek dat veel bezoekers de info die ze zochten niet konden vinden. En daarom vaak en veel aan het appen waren met Live Betting NL.  Vroeger. Want we realiseerden een winstconfigurator waarmee elke bezoeker vooraf een beeld krijgt van winstkansen. De winsten van vorige bets maken nóg duidelijker waarom je eigenlijk niet moet wedden zonder Live Betting NL. En heb je toch nog een vraag? Dan vind je je antwoord in de uitgebreide FAQ. Easy, toch?

 

live betting nl

Stay connected

Om écht te overtuigen, is meer nodig. En dan hebben we het over meer dan reviews. Neem de nieuwe blogpagina. Goed voor de zoekmachines en goed om structureel te werken aan meer autoriteit. Betrouwbare specialisten uit Nederland. De blog helpt ook bestaande leden op weg naar hun volgende winst. Daarnaast blijven zij via de koppeling met Instagram waar dan ook op de hoogte van de laatste tips. Want buitenkansen zijn er niet om te laten liggen.

live betting nl

De teller loopt

Dat je een goed elftal hebt betekent nog niet dat de landstitel al in the pocket is. Hetzelfde principe geldt in de wereld van bets. De livegang van het vernieuwde Live Betting NL trapten we daarom af met een mailingcampagne met kortingscode aan oud-deelnemers. Daardoor kreeg Live Betting NL al in de eerste week na lancering 52 nieuwe leden erbij. En de teller blijft opgelopen.

 

Website zelf bekijken?

Random cases