Kraamzorg Livia

Een wolk van een project

case livia kraamzorg

Livia is er wanneer je zwanger bent, tijdens je bevalling en ook in je kraamtijd. Met de beste zorg om de start voor ouders én kind nog bijzonderder te maken. Dat begint al tijdens de eerste kennismaking: de nieuwe website.

Services

Copywriting, design, website

 

Release

2018

 

Cijfers

  • 9436 woorden
  • 110 nieuwe beelden
  • 47 gevulde pagina’s

 

Contactpersoon

Verena

De beste start

Zo’n goede start is onvergetelijk. Het zorgt ervoor dat je later met ontzettend warme gevoelens aan je kraamtijd terugdenkt. Tsja, hoe vang je zo’n gevoel nou in een website? We gingen aan de slag met een lief design, met frisse kleuren, ronde vormen en veel sprekend beeld. Vanuit de gedachte: als baby’s konden kiezen.

Nieuwe kraamexperts

Het gevoel van de kraamtijd hebben we niet alleen vertaald in een webdesign, maar vooral ook in de webteksten. Tijdens een zwangerschap zoek je zoveel mogelijk informatie. Omdat je niet met vragen wilt blijven zitten. Want de kleine mag op zijn allereerste dag niets tekort komen. Handig wanneer je weet hoe het zit met de babyuitzet, de kinderkamer en de professionele, lieve verloskundige en kraamverzorgende. Daarom zijn wij helemaal in deze wondere wereld gedoken. Op de website vind je al je antwoorden, zónder dat hij te veel tekst bevat.

Wij vieren de mijlpalen

Zo is een nieuwe website geboren! Vanaf nu mag je ons alles vragen over zwangerschappen, bevallingen én natuurlijk de kraamtijd. Of over je eigen te bouwen website. We schakelen snel 😉

Random cases