Eetcafé de Gribus

Het gezelligste eetcafé van Barneveld

Stap op een random avond bij Eetcafé de Gribus binnen. De kans is groot dat alle tafels bezet zijn. Het eetcafé is the place to be en populairder dan ooit tevoren. Maar deze droom werd niet zomaar werkelijkheid.

Services

Branding, design, Google Advertising, social media, website

 

Release

2015

Cijfers

  • 12 menukaarten
  • 3500+ online fans
  • ontelbaar veel borrels

 

Contactpersoon

Rick, Sander

case eetcafe de gribus

Altijd herkenbaar

Van de vriendelijke bediening tot de heerlijke gerechten. Bij de Gribus klopt alles gewoon. Onze marketing heeft hier zeker een belangrijke rol in gespeeld. We hebben lang gewerkt aan een typische huisstijl. Je herkent de Gribus gelijk. Het eetcafé staat voor gezelligheid, is huiselijk en voelt aangenaam.

case gribus

Niet te geknutseld

Die look and feel komt terug in alle uitingen. Van de website, het design van de menukaart tot de social media strategie en zichtbaarheid op TripAdvisor. We kiezen bijvoorbeeld altijd voor fotografie op locatie. Zonder dure lampen en overdreven dure objectieven. Het resultaat: foto’s die gasten bij wijze van spreke ook zelf hadden kunnen maken. Niet te geknutseld, maar juist ontzettend uitnodigend. Het nodigt uit om gewoon binnen te lopen. Voor een kopje koffie, een wijntje, een lunch of gezellig diner. Net wat je wilt.

case eetcafe de gribus barneveld
eetcafe de gribus case

Everybody loves de Gribus

Door al die zichtbaarheid blijft de fanclub groeien. Vaste gasten die echt ambassadeurs zijn geworden. En ja, ook wij rekenen ons daartoe. Van locals tot toeristen. Iedereen houdt van Eetcafé de Gribus. Ze zijn niet voor niets op (bijna) alle platformen het #1 restaurant van Barneveld.

social media barneveld

Gezellig druk

Het resultaat van alle inspanningen? Een favoriete hotspot waar het online én offline altijd gezellig druk is. Probeer maar eens zonder reservering een tafel te bemachtigen. Vrij lastig. Een prima indicatie dat wij ons werk goed doen. Misschien soms zelfs iets te goed…

social media barneveld
Random cases