DARF

DARF

Honden en katten zijn gek op de 100% natuurlijke dierenvoeding van DARF. En hun baasjes daardoor ook. Maar hoe zorg je dat álle dierenliefhebbers in Nederland en België fan worden én blijven? Laat ons maar aan de slag gaan met design, content en online campagnes. Komt het vanzelf goed.

Klantnaam
DARF

Disciplines
Animatie, blogs, drukwerk, huisstijl, online mailing, search engine advertising, social advertising, social media, webdesign, webdevelopment, webtekst

Darf marketing Code Blauw
Busbelettering Code Blauw Darf

Een goed product is niet genoeg

DARF had in korte tijd een vaste schare fans verzameld. Omdat honden en katten alleen de beste voeding verdienen. En laat de biologische producten uit eigen slagerij nu nét gemaakt zijn met dat doel. Hoewel je met een goed product, tevreden klanten en mond-tot-mondreclame een eind komt, is meer nodig als je elk dierenhart wilt veroveren. Te beginnen met een huisstijl en branding die qua uitstraling matchen met het hoge niveau van de producten. Consistent doorvertaald van verpakking, webshop tot winkelmateriaal.

Branding Darf Code Blauw

Totale marketingstrategie

De tweede pijler onder de opmars van DARF is de nieuwe webshop vol content. Die is veel meer dan een podium van kwaliteitsproducten. Praktische blogs vol tips trekken nieuwe dierenliefhebbers naar de webshop en laten bestaande klanten terugkeren. Inspirerende klantverhalen vol passie versterken het communitygevoel. DARF.nl is niet zomaar een webshop, maar dé plek waar elk baasje alle handvatten vindt voor gelukkige viervoeters. Van voeding tot tips. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Dan staat het team van DARF klaar op de chat.

Webdesign webdevelopment Darf door Code Blauw

Doelgerichte campagnes

Via een doorlopende social media-campagne hebben we inmiddels menig baasje verder overtuigd. We ontwikkelden binnen de huisstijl een eigen herkenbare visuele stijl. En gingen werken met een marketingkalender en een vaste frequentie van posts, op Facebook en Instagram. Om meer brand awareness, traffic naar de website én communitygevoel te creëren. En zijn en dan nóg mensen die niet aan DARF denken als ze (online) de beste voeding voor hun viervoeter zoeken, dan helpen we ze met Google Ads-campagnes op weg.

Social media campagnes DARF Code Blauw
Social media campagnes DARF Code Blauw

Bewezen groei dankzij Code Blauw

13.000 websitebezoekers per maand

32% meer aankopen sinds nieuwe webshop

meer dan 25.000 social media acties per maand

400 extra aankopen per maand via Google Ads

Ook meer uit je webshop halen?
Bekijk case
Lees meer