DARF diervoeding

Alleen het allerbeste voor je viervoeter

 

En daarom kies je voor DARF. Biologische diervoeding uit eigen slagerij. Met liefde gemaakt ❤️

Services

Branding, strategie, copywriting, social media, social advertising, design, Google Ads, website

 

Release

2018

Cijfers

  • 9500 bezoekers per maand
  • 25.000+ social media acties per maand
  • 32% meer aankopen sinds de nieuwe webshop

 

Contactpersoon

Verena

Om van te kwispelen

Bij de eerste hap beginnen alle staartjes te kwispelen. Vanaf dat moment willen honden en katten niets anders meer dan DARF. De producten overtuigen. Maar hoe zorgen we ervoor dat uiteindelijk alle dierenliefhebbers in Nederland en België fan worden? Met die vraag klopte DARF bij ons aan. Via een doorlopende marketingcampagne hebben we inmiddels menig baasje overtuigd. Dat begon allemaal met een nieuwe webshop waarop bestellen elke keer weer een feestje is.

Weten wat je in huis haalt

Vol overgave doken we in de wereld van dierenliefhebbers. Waar hebben kattenvrouwtjes behoefte aan? En hoe zorg je ervoor dat baasjes bestellen? Een intensief proces volgde. Met een zeer gebruiksvriendelijke webshop als resultaat. Toen begon het hondsdolle avontuur pas echt. De volgende uitdaging zat hem in het overtuigen van nieuwe klanten. Want hoe goed de producten van DARF ook zijn. Het is niet zo dat je zomaar kilo’s buikmaag of zakken vol runderlong in je digitale mandje gooit. Tenminste, wij niet 😉 Daarom worden bezoekers van de webshop bij de hand genomen. Via blogs krijgen ze uitleg over biologische voeding en hulp bij het maken van de juiste keuze. Zijn er toch nog onduidelijkheden? Dan staat het team van DARF klaar op de chat. Alles om (nieuwe) klanten te helpen.

klantcase darf

Tot aan de voordeur

Ook na de bestelling gaan ze bij DARF ver. Letterlijk en figuurlijk. Hun eigen duurzame wagenpark rijdt naar alle uithoeken van het land, levert op een moment naar keuze en houdt klanten tijdens de rit op de hoogte. Dat vraagt om een zeer doordacht systeem. We ontwikkelden daarom speciaal voor DARF een eigen ‘postcodechecker’. Hiermee zien klanten tot op de meter nauwkeurig waar de bezorger is. Niet alleen het toppunt van service. Het levert ook logistiek veel voordelen op. Bezorgingen worden optimaal gepland, waardoor nóg meer huisdieren dagelijks kunnen genieten van DARF.

postcodechecker darf

Ding-dong

En dan gaat de bel. Het is jouw favoriete bezorger met een nieuwe voorraad biologisch voer. Ook de bezorging is altijd typisch DARF. Met een glimlach en met producten in dezelfde herkenbare huisstijl als de webshop. Nu is het alleen nog een kwestie van uitpakken. En natuurlijk een foto plaatsen op Instagram of Facebook. Want de echte die hard DARF-liefhebbers zijn zeer betrokken en houden elkaar graag op de hoogte. En wij hen.

 

klantcase darf

Sharing is caring

Via social media delen tevreden klanten echt alles. De inbox van DARF puilt inmiddels uit van de schattige foto’s. Een geliefde inspiratiebron voor al onze social campagnes, Google Display Ads en andere online advertenties. Love it! Maar ook offline pakken we door. Van de verpakkingen tot designs van de voertuigen en beursstands. Baasje en huisdier: iedereen wordt tegenwoordig blij van DARF.

Random cases