Barneveld Centrum

Het dorp waar iedereen wil winkelen

Van landelijk bekende merken tot unieke lokale shops. Barneveld heeft veel te bieden. Toch weet een groot deel van Nederland het gezellige dorpscentrum niet te vinden. Nog niet. Dankzij onze expertise is dat slechts een kwestie van tijd.

Services

Branding, copywriting, design, social media, websites

 

Release

2016

 

Cijfers

  • 125 winkels
  • 500% meer websitebezoekers
  • 30 evenementen per jaar

 

Contactpersoon

Sander

Dé kans

Als echte Barnevelders zijn we trots op ons dorp. Toen de Barneveldse Middenstandsvereniging (BMV) naar een nieuwe centrummanager zocht wisten we het meteen. Dit is dé kans om Barneveld op de kaart te zetten. Ook de BMV vond dit een puik plan. De enige voorwaarde: er moest wel één aanspreekpunt zijn. Dat werd onze Sander. Samen met Jan en Kitty vormt hij inmiddels alweer een paar jaar het centrummanagement van ons mooie dorp.

10.000 bezoekers

Daar komt veel meer bij kijken dan je vermoedelijk denkt. Niet een singer songwriter boeken en klaar. Neem het favoriete Candlelight Shopping in december. Met 10.000+ bezoekers het best bezochte evenement van Barneveld. De voorbereidingen voor 2019 starten voordat de editie van 2018 plaatsvond. En dan te bedenken dat er zo’n 30 evenementen per jaar zijn. Een flinke klus dus.

Van a tot z

Namens de Barneveldse Middenstandsvereniging verspreiden we de belofte
Barneveld heeft alles! door heel Nederland. Barneveld Centrum heeft in de afgelopen jaren een flinke marketinginhaalslag gemaakt. Van de nieuwe overzichtelijke website tot promotiemateriaal en een aantal zeer interactieve social media kanalen. Het komt allemaal bij ons vandaan.

barneveld centrum marketing

 

succescase barneveld centrum

 

barneveld centrum concert

 

porsche evenement barneveld

Kleurrijke branding

Je wordt vrolijk als Barneveld Centrum langskomt. Of dat nou op jouw tijdlijn, in de krant, via een poster of op een reclamemast is.

Random cases