Aedes

Workshop jonge mensen aantrekken

foto Aedes recruitment marketing code blauw

Een aantrekkelijke werkgever worden voor millennials? Alle P&O-ers van de Aedes vereniging van woningcorporaties weten inmiddels precies hoe je dit bereikt. Laat dat maar aan onze Sjoerd over.

Services

Recruitment marketing, workshop

 

Datum

juni 2019

Cijfers

2,5 uur, 20+ tips, 8 stappen

 

Contactpersoon

Sjoerd

Afstoffen die hap

Je biedt dankbaar werk aan en maakt als organisatie de wereld zelfs een stukje mooier. Klein probleem: jouw branche kampt met een nogal stoffig imago. Tsja, de gemiddelde leeftijd is dan ook 45 jaar. Zie dan maar eens jonge medewerkers aan te spreken. Kortom, de hoogste tijd voor een workshop van Code Blauw: hoe presenteer je jezelf als aantrekkelijke werkgever voor millennials?

klantcase-code-blauw-aedes-krant

Hoe zit dat bij woningcorporaties?

Workshop aedes arbeidsmarkt personeelstekort
Workshop recruitment marketing code blauw

Één en één is twee

Zeg je ‘jong’ talent, dan kan je natuurlijk niet om onze Sjoerd heen. Als recruitment marketeer weet hij ook nog eens alles over hoe je via marketing jouw ideale medewerkers binnensleept. Één en één is twee. Dus zo stond Sjoerd ineens voor een zaal bomvol enthousiaste P&O’ers van Aedes te vertellen over hoe ze een betere leeftijdsmix binnen hun organisatie bereiken.

klantcase-code-blauw-aedessocial-media

Lekker concreet

Een workshop in Code Blauw-stijl. Dat was wel even wennen voor sommige deelnemers. Ze hadden zich ingesteld op 2,5 uur wegdommelen tijdens een saaie presentatie. Maar daar houden we niet van. Het werd ruim 2 uur lang prikkelen, kennis uitdelen en vooral iets leren. Bijvoorbeeld hoe lezers direct beginnen met watertanden als ze jouw vacature lezen. En welke aanpak via social media kandidaten verleidt door te klikken.

Snel, flitsend en lekker concreet. Met de beste voorbeelden uit de praktijk en geen open deuren. En als kers op de taart acht stappen waarmee je sneller én beter je vacature invult met de juiste kandidaat. Om direct mee aan de slag te gaan.

‘Top workshop. Ik krijg alleen maar positieve reacties.’

Annelies Leusink, bestuurslid Aedes P&O-netwerk

Aan de slag!

Ook een workshop volgen over hoe jouw vacature beter opvalt tussen die duizenden anderen? Andere vragen over recruitment marketing? Mail Sjoerd.

klantcase code blauw aedes ipad
Random cases